Mote og musikk går hånd i hånd

Vi ser ofte til kjendiser og artister når vi trenger inspirasjon på mote fronten. Det er ikke alltid like lett å følge med på hva som er i vinden og hva som er på moten. Da er det godt å ha kjendisene som alltid strutter sesongens største trender, enten på den røde løperen eller på sine egne sosiale media kontoer. Det er ikke alltid de samme trendene gjelder verden over, derfor er det ypperlig at vi her i Norge har våre norske moteikoner og kilder vi kan se til.

Norges best kledde

Min Mote er Norges største moteside og her vil du garantert finne både interessante og spennende moterelaterte artikler og videoinnslag. Du kan blant annet lese om fjorårets beste kledde nordmenn, nemlig sangeren Astrid S og skuespiller Thomas Hayes. Astrid S bruke mote som et virkemiddel når hun utrykker i musikkbransjen, og hun liker best klær som hun kan føle seg komfortabel i – dette er et godt motto.

Kopier kjendis-stilen

Lengter du etter å fornye garderoben eller stilen din, er det lurt å følge med på hva kjendisene går med. Selv om kjendisene ofte sprader rundt i designer plagg, er det fint mulig å replikere stilen deres ved å finne lignende plagg i butikker som Stayhard. Noen mener kanskje at det er vanskeligere for menn å finne klær enn kvinner, siden kvinner har et større utvalg – dette er ikke sant.

Komfort kommer først

Finn kjendiser som har en stil du liker, og du kan lett replikere stilen og gjøre den din egen ved å finne lignende plagg. Kanskje har du til og med noen gamle skatter i skapet du har glemt bort? Det viktigste er å være komfortabel og finne sin egen stil, men det skader ikke å ta litt inspirasjon fra moteikoner som Thomas Hayes, Stian Blipp eller Herman.